FNV Zelfstandigen op KVK Startersdag

Redactie
Door Redactie 19 oktober 2023

Op zaterdag 4 november vindt de KVK Startersdag plaats van 10.00 uur tot 16.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht.

FNV Zelfstandigen is deze dag met veel collega’s aanwezig om iedereen die van plan is om een eigen bedrijf te starten of net is gestart, te voorzien van informatie. Ook zal één van onze juristen een informatieve workshop verzorgen ‘Bepaal jouw (uur) tarief’. Deze workshop is door alle aanwezigen gratis bij te wonen.

Meer informatie vind je hier. Toegang is gratis, maar meld je wel even aan. Dus ben jij (of ken jij) een startende zelfstandige? We spreken jullie graag op de Startersdag!

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.